Transformem i innovem

Adreça

Carrer Roure,3 – Pol. Ind. Jardí
17843 Palol de Revardit
Girona, SPAIN

Telèfon

(+34) 972 596 635

Email

AVÍS LEGAL

D’acord amb allò establert al Reglament General de Protecció de Dades, li informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de:

Informar-lo sobre els productes o serveis publicats a la nostra web.

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat, o durant 1 any a partir de l’última confirmació d’interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L’empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base del seu consentiment.

Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, enviant un email a: alicia@metalaym.com.
A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable:
APLICACIONS METALAYM, S.L., B17944836, CARRER ROURE, 3 (POL.IND. JARDI) – 17843 – PALOL DE REVARDIT – GIRONA, 972596635

CONSENTIMENT PEL FORMULARI DE RECOLLIDA DE DADES

La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixes com del seu tractament, és prestar-li el servei sol·licitat o lliurar-li el producte adquirit. A continuació li detallem el motiu pel qual seran obtingudes les seves dades:

• Enviament d’ofertes de productes i serveis del seu interès.

Contacte amb nosaltres