Transformem i innovem

APLICACIONS METALAYM SL som especialistes en soldadura d’acers, acers inoxidables i alumini. Disposem de 15 boxes destinats a la soldadura de tot tipus de peces i estructures en acer inoxidable, titani i alumini. Amb un equip humà format i titulat per l’ICTS (Institut Català Tècnic de Soldadura) en soldadura MAG i soldadura TIG d’acers no aliats i acers inoxidables segons la Norma ISO 9606-1 i amb els mitjans tècnics mes avançats per executar tot tipus de soldadures amb diferents qualitats i resistències, com ara màquines de soldadura d’última generació, taules de treball mecanitzades especials per a tallers de soldadura i sistemes de vídeo-inspecció de soldadures internes i tubulars, a mes, oferim la possibilitat de realitzar controls de temperatura de la soldadura així com de proves d’estanqueïtat certificades.

APLICACIONS METALAYM SL, treballem amb tots els acers inoxidables del mercat, però estem especialitzats en acers inoxidables calibrats i d’alta resistència estructural com son l’AISI 304, AISI 309, AISI 310, AISI 316, així com aliatges d’aquests, i fins i tot, titani i alumini.

Totes les nostres peces es transporten correctament empaquetades i si el client ho desitja, paletitzades i etiquetades per numero de comanda, referència de peça i quantitat.

MAC / TIC

Soldadors qualificats per l’ITCS segons Norma ISO 9606-1 en soldadura MAG i soldadura TIG d’acers no aliats i acers inoxidables.