Adreça

Carrer Roure,3 – Pol. Ind. Jardí – 17843 Palol de Revardit – Girona, SPAIN

Telèfon

(+34) 972 596 635

Contacta amb nosaltres


Treballa amb nosaltres

 

 

 

 

AVÍS LEGAL

D’acord amb allò establert al Reglament General de Protecció de Dades, li informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de:

Informar-lo sobre els productes o serveis publicats a la nostra web.

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat, o durant 1 any a partir de l’última confirmació d’interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L’empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base del seu consentiment.

Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, enviant un email a: alicia@metalaym.com.
A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable:
APLICACIONS METALAYM, S.L., B17944836, CARRER ROURE, 3 (POL.IND. JARDI) – 17843 – PALOL DE REVARDIT – GIRONA, 972596635

CONSENTIMENT PEL FORMULARI DE RECOLLIDA DE DADES

La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixes com del seu tractament, és prestar-li el servei sol·licitat o lliurar-li el producte adquirit. A continuació li detallem el motiu pel qual seran obtingudes les seves dades:

• Enviament d’ofertes de productes i serveis del seu interès.