Innovació i tecnologia

Fundació

L’empresa fundada l’any 2003 per Xavier Ayats Poch en unes instal·lacions de 100 m2 a la petita localitat de Santa Llogaia del Terri fou un gran repte tant professional com personal.

Metalaym, historia
Logo Metalaym

Consolidació

L’any 2011 es va fer un salt important, el trasllat a Cornellà del Terri a unes instal·lacions de majors dimensions que ens va permetre fer-nos un nom dins el sector metal·lúrgic, generant una forta inversió tant amb la contractació de nous professionals com en el desenvolupament i aplicació de noves tecnologies en els nostres processos productius.

Metalaym, empresa, industria, enginyeria, Solidworks, AutoCAD, disseny, garantia, homologacions, especejament, traçabilitat, planificació

Expansió

Gràcies al progressiu creixement, tant nacional com internacional, durant l’any 2016 vàrem tenir la necessitat d’unificar els nostres departaments en una sola superfície, aquest canvi ens va dur a Palol de Revardit, a unes instal·lacions de més de 5.000 m2. Ara, des d’aquestes instal·lacions podem fer front a qualsevol projecte industrial.