Millora continua


Per tal d’oferir als nostres clients productes i serveis de qualitat, únics i competitius apliquem en tots els nostres processos una metodologia de treball basada en la filosofia Lean management.

El nostre objectiu és aconseguir la màxima eficiència en tota l’operativa i un producte final de valor que doni resposta a les exigències dels nostres clients.

Per això analitzem tots elements que intervenen els processos de fabricació i gestionem tots els recursos planificant curosament tots els aspectes per tal d’obtenir major qualitat en els productes finals, amb els costos més reduïts.

Intervenen en aquest procés el departament de planificació i documentació i el departament de control de qualitat, així com l’ús de la tecnologia més avançada i la implicació de tot el nostre equip que ens permeten adaptar-nos a qualsevol tipus de comanda.

Aposta per la innovació


La innovació és un dels pilars més importants de la nostra cultura empresarial.

La inversió tecnològica constant tant en els nostres sistemes de gestió, ERP, com en els de producció ens permeten optimitzar tots els processos industrials.

Per tal d’oferir un servei més complert i competitiu hem invertit en maquinària d’avantguarda, instal·lacions intel·ligents i una forta infraestructura tecnològica.

D’aquesta manera ens podem adaptar a les exigències dels nostres clients amb rigor i professionalitat, minimitzant els costos de producció i oferint la millor relació qualitat/preu en qualsevol projecte, oferint solucions personalitzades a cada requeriment del client.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compromís amb la qualitat


Garantir la màxima qualitat en els nostres productes i serveis amb l‘objectiu de ser mereixedors de la confiança i satisfacció dels nostres clients és una de les principals premisses de la nostra empresa.

Durant tots els processos productius i en funció dels requeriments de cada projecte, les diferents àrees de l’empresa treballen en comú i amb la màxima professionalitat i rigor per garantir la qualitat del producte final.

En les diferents seccions de les nostres instal·lacions es produeixen els components i equips sota una estricta supervisió i un exhaustiu control de qualitat del material.

Gràcies al nostre Departament de Qualitat, podem oferir als nostres clients controls de la soldadura i les proves d’estanquitat certificades.

Aplicacions Metalaym compta amb les certificacions de qualitat en soldadura d’elements metàl·lics soldats per fusió, segons la norma ISO 3834-2 i en soldadures d’elements estructurals d’acers EN 1090-2 EXC3.

El nostre equip de soldadors està format i qualificat per Welding, segons Norma ISO 9606-1 en soldadura MAG i soldadura TIG d’acers no aliats i acers inoxidables.

Implicació i exigència personal i professional


Cap projecte seria possible sense l’experiència, la implicació i el compromís d’un equip de professionals altament qualificats que treballa amb l’objectiu comú de donar resposta a les necessitats de cada un dels nostres clients.

Un equip dinàmic, compromès i exigent que s’adapta a cada projecte treballant amb seriositat i eficiència i dedicant un gran esforç i constància per poder donar el millor servei al client.

La nostra trajectòria i experiència professional, avala el nostre compromís amb el client basat en la confiança i la determinació d’oferir solucions de qualitat.

APLICACIONS METALAYM treballa insistentment en la continua formació del seu equip de treball i ho fa a través d’intenses formacions tècniques tant externes com internes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Política d’exclusivitat i confidencialitat


APLICACIONS METALAYM estableix com a una de les seves premisses, una política d’exclusivitat i confidencialitat envers els nostres clients amb un total respecte i compromís enfront del projecte sobre el qual s’estigui treballant.