APLICACIONS METALAYM és una empresa metal·lúrgica dedicada al disseny i fabricació d’equips i components industrials de gran complexitat.

Especialitzats en planxisteria industrial, utilitzem l’acer inoxidable, el ferro i l’alumini com a matèria primera per fabricar maquinaria i components industrials.

Des de la nostra fundació, ara fa més de 25 anys, l’empresa ha focalitzat tots els seus esforços en oferir als seus clients uns productes i serveis de qualitat, únics i competitius.

Per aconseguir-ho, APLICACIONS METALAYM aplica una màxima de treball basada en la metodologia de millora continuada com a eina d’evolució constant.

Metalaym, empresa, industria, enginyeria, Solidworks, AutoCAD, disseny, garantia, homologacions, especejament, traçabilitat, planificació
infografia-CAT

Aquesta metodologia té com a finalitat desenvolupar projectes i solucions exclusives per als nostres clients amb l’aplicació d’un sistema de treball que implica la optimització de tots els processos de treball, la inversió constant en innovació tecnològica, el compromís amb la qualitat i un equip de treball exigent i implicat.

Amb aquesta filosofia de treball hem creat una infraestructura tecnològica, sòlida i eficient que ens permet optimitzar tots els processos productius i treballar amb rapidesa i efectivitat per oferir als nostres clients un servei exclusiu i de gran qualitat.

recepcio_3212
recepcio_3257
recepcio_3212
recepcio_3257