APLICACIONS METALAYM disposa dels més òptims mitjans tècnics i humans per executar tot tipus de soldadura, acer inoxidable, acers especials, ferro i alumini amb diferents qualitats i resistències, així com la possibilitat de la realització de proves d’estanquitat.

A APLICACIONS METALAYM som especialistes en soldadura d’acers, acers inoxidables i alumini.

Comptem amb les certificacions de qualitat en soldadura d’elements metàl·lics soldats per fusió, segons la norma ISO 3834-2 i en soldadures d’elements estructurals d’acers EN 1090-2 EXC3 i amb més de 50 box equipats amb màquines de soldadura i de taules de treball mecanitzades especials per soldadura per assegurar una qualitat optima de treball.

Soldadura inoxidable

Disposem de 30 boxes destinats a la soldadura de tot tipus de peces i estructures en acer inoxidable, titani i alumini.
El nostre equip humà està format i qualificat per Weldgin en soldadura MAG i soldadura TIG d’acers no aliats i acers inoxidables segons la Norma ISO 9606-1.
Utilitzem els mitjans tècnics més avançats per executar tot tipus de soldadures amb diferents qualitats i resistències, com ara màquines de soldadura d’última generació, taules de treball mecanitzades especials per a tallers de soldadura i sistemes de vídeo-inspecció de soldadures internes i tubulars, a més, oferim la possibilitat de realitzar controls de temperatura de la soldadura així com de proves d’estanquitat certificades.
APLICACIONS METALAYM treballa amb tots els acers inoxidables del mercat, però estem especialitzats en acers inoxidables calibrats i d’alta resistència estructural com són l’AISI 304, AISI 309, AISI 310, AISI 316, així com aliatges d’aquests, i fins i tot, titani i alumini.

Metalaym, soldadura, TIC, MAG, estanqueïtat, qualitat, sistemes de video-inspecció de soldadura
Metalaym, soldadura, TIC, MAG, estanqueïtat, qualitat, sistemes de video-inspecció de soldadura
Metalaym, soldadura, TIC, MAG, estanqueïtat, qualitat, sistemes de video-inspecció de soldadura

Soldadura ferro

Disposem de 20 boxes destinats a la soldadura de tot tipus de peces i estructures en ferro.
Comptem amb un equip humà format i qualificat per Weldgin en soldadura MAG i soldadura TIG d’acers no aliats i acers inoxidables segons la Norma ISO 9606-1.
Els nostres mitjans tècnics avançats poden executar tota classe de soldadures amb diferents qualitats i resistències, com ara màquines de soldadura d’última generació, taules de treball mecanitzades especials per a tallers de soldadura i sistemes de vídeo-inspecció de soldadures internes i tubulars, a més, oferim la possibilitat de realitzar controls de temperatura de la soldadura així com proves d’estanqueïtat certificades.
A APLICACIONS METALAYM treballem amb tots els materials fèrrics del mercat, però estem especialitzats en ferros d’alta resistència com l’S275 i l’S355.

soldadura ferro1
soldadura ferro2

Proves d’estanqueïtat

Realitzem proves d’estanqueïtat, així com testificacions de resistència a la fractura de diferents materials, sota el control i verificació del nostre departament de qualitat, i sota la supervisió dels nostres responsables tècnics i industrials.