Des de la nostra oficina tècnica podem donar resposta a les diferents necessitats dels nostres clients.

OPTIMITZACIÓ DE RECURSOS I EFICIÈNCIA

Disseny

El nostre departament d’enginyeria treballa amb CAD/CAM/3D utilitzant software de disseny que ens permeten realitzar càlculs i conversions a tots els formats de disseny existents.

Treballem des del disseny integral del projecte industrial fins a l’especejament de tots els elements de qualsevol projecte industrial per tal d’adaptar-lo a la producció desitjada pel client.

enginyeria_3289
enginyeria_3283-R

Certificació de processos i de matèries primeres

També oferim el servei de certificació de les matèries primeres usades en la fabricació de qualsevol projecte industrial, així com dels processos productius realitzats, sempre sota la supervisió i acceptació del client.

Servei extern d'enginyeria

El departament tècnic d’APLICACIONS METALAYM ofereix servei extern d’enginyeria per tal de dur a terme el càlcul i disseny de qualsevol projecte industrial sempre sota la normativa requerida, supervisada i acceptada prèviament pel nostre client.

Estem especialitzats en el disseny d’equips i components industrials de gran complexitat, i gràcies a la nostra capacitat tècnica podem dissenyar des de maquinària de grans dimensions fins a petites peces tècniques, i així donar solucions a qualsevol projecte industrial, ja sigui en sèrie o en elements fets a mida.

Metalaym, empresa, industria, enginyeria, Solidworks, AutoCAD, disseny, garantia, homologacions, especejament, traçabilitat, planificació